Bedrijven slaan handen ineen voor promoten corona-basisregels

Nu de corona-besmettingen weer oplopen en de zorg wederom dreigt te bezwijken slaan 20 ondernemersorganisaties massaal de handen ineen om hun gasten, klanten en medewerkers vanaf morgen extra te wijzen op het belang van het naleven van de basisregels.

De bedrijven instrueren gasten, klanten en medewerkers middels diverse communicatiemiddelen voor extra veiligheid onder het bekende motto #samentegencorona. Daarnaast roept de detailhandel iedereen op om koopmomenten zoveel mogelijk te spreiden in de komende feestmaanden om zo grote drukte te voorkomen. Ook acties worden hier zoveel mogelijk op aangepast.

‘Doe je het naleven van de basisregels niet voor jezelf, doe het dan voor de zorg, voor ons allemaal of simpelweg om te zorgen dat ondernemers gewoon open kunnen blijven,’ aldus de samenwerkende branches in een oproep naar het brede publiek en alle medewerkers. Bij de aan de campagne deelnemende branches werken in totaal meer dan 1 miljoen mensen en komen dagelijks miljoenen bezoekers en relaties over de vloer die zo allemaal weer worden gewezen op het belang van de basisregels thuis en in de publieke omgeving of in winkels.

Materiaal downloaden

Op deze site is campagnemateriaal te downloaden voor ondernemers.

Voor meer informatie bezoek de website van MKB Nederland.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten