Bedrijfsevent? Vergeet dit niet!

Heb je een bedrijfsevent gepland om te werken aan je naamsbekendheid, je netwerk en om acquisitie te doen? Dan ben je waarschijnlijk in de aanloop daarnaartoe ontzettend druk. Van de praktische zaken tot de facilitaire details, over alles moet nagedacht worden. Natuurlijk zul je zelf de meeste dingen al hebben bedacht zoals de eventuele catering, het programma en de genodigdenlijst. Maar er zijn ook zaken die je snel over het hoofd ziet, maar waarvan je later denkt; dat had ik goed geregeld! Daarom hier een aantal zaken waarvan het goed is om deze fiksen wanneer er een bedrijfsevent op de planning staat.  

Iedereen zal het weten

Natuurlijk weet je als eigenaar heel goed waarom er tenten zijn opgezet, en er allerlei medewerkers druk zijn met het treffen van de voorbereidingen. Maar laat dit ook meer dan duidelijk zijn bij zowel de bezoekers als de toevallige passanten. Dit zorgt ervoor dat je gasten weten waar ze moeten zijn, maar is het ook direct een gratis manier van reclame. Welke zaken hiervoor handig zij? Denk eens aan een beachflag bedrukken. Een beachflag straalt direct iets feestelijks en leuks uit en zijn relatief gezien niet duur. Daarnaast zijn ze eenvoudig te verplaatsen en vaker te gebruiken. En je bezoekers? Die weten jou direct te vinden. Een kleine investering met een groot resultaat!

Een aandenken

Naast dat het belangrijk is dat bezoekers direct weten waar ze moeten zijn, is het ook belangrijk dat ze na het verlaten van jouw bedrijfsevent je niet snel weer vergeten. Er zijn diverse manieren om ervoor te zorgen dat je in het geheugen blijft zitten van je genodigden. Zo kun je een goede fotograaf inhuren die niet alleen leuke en gezellige kiekjes maakt, maar ook de mogelijkheid biedt om een nieuwe LinkedIn foto te maken voor de aanwezigen. Ook het meegeven van een klein aandenken vinden de meeste mensen leuk. Doe hierbij wel iets wat mensen in het dagelijks leven ook gaan gebruiken, van een hoge kwaliteit pen tot een drinkfles. Genoeg leuks waar de meeste mensen zeer blij mee zijn.

Kortom, een bedrijfsevent is altijd spannend maar ook leuk. Komen er genoeg mensen en is het een succes? Begin op tijd met plannen en schaf de juiste spullen producten aan. Dan zal jouw event ongetwijfeld een succes worden en het resultaat opleveren wat voor jou gewenst is. In de kosten hoeft het niet te zitten, een aandenken kan al voor een klein prijsje, en een investering in beachflags gaat in vele opzichten in je voordeel werken.

 

 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten