Bedrijf in snelle samenleving

Tegenwoordig is iedereen druk en heeft te weinig tijd om rustig van een maaltijd te genieten. Als bedrijf kun je ook hier goed op inspelen. Zorg ervoor dat hetgeen dat je verkoopt makkelijk en goed mee te nemen is door je klanten

Zo hebben jouw klanten geen excuus meer om een maaltijd over te slaan.

Afhaalmaaltijden

Afhaalmaaltijden worden vaak in bakjes gedaan die de klanten mee naar huis kunnen nemen. De droge afhaalmaaltijden wordt in kartonnen dozen gedaan, omdat deze zuinig zijn en er geen vloeistof in zit die door de verpakking kan lekken. Het is anders wanneer het verpakte voedsel vloeistoffen of soepen bevat. Soepbekers zijn vaak gemaakt van plastic en worden bewaard met een deksel om de soep te beschermen tegen morsen en warm te houden. Tegenwoordig zijn er ook kartonnen varianten te verkrijgen, zodat je milieubewuster je soep mee kunt geven.

Een hele maaltijd meegeven. Kan dat wel?

Je ziet steeds vaker dat restaurants hele maaltijden meegeven aan klanten. Van voorgerecht tot dessert. Het kan allemaal. Als je je maaltijden zo inpakt dat ze mooi en beschermd blijven, is hier ook helemaal niks mis mee. Sommige mensen vinden het fijner om lekker thuis te eten of hebben een goede maaltijd nodig tijdens een overleg.

Het is wel belangrijk om de gerechten goed in te pakken als je ze wilt meegeven aan je klanten. Zorg ervoor dat de gerechten goed van elkaar gescheiden zijn en zorg voor het juiste verpakkingsmateriaal. Voor ieder onderdeel van een gerecht is wel een verpakking te regelen. Dus zorg ervoor dat soep in een soepbeker zit en dat je het dessert in een isolerende verpakking doet. De bijbehorende sauzen gaan netjes in een sausbakje en de frietjes kunnen in een apart zakje.

Zo blijft je maaltijd optimaal tijdens het vervoeren en kunnen je klanten thuis of op kantoor heerlijk genieten.

Laat je klanten genieten van een lunch of picknick in het park

Zeker tijdens de mooie zomerdagen is het ideaal om lekker buiten te eten. Zeker in deze tijd vinden mensen het prettig om een beetje ruimte om zich heen te hebben. Voor jou als ondernemer is dat geen probleem. Je stelt gewoon een heerlijke lunch of picknick samen waar je klanten ergens anders van kunnen genieten. Je pakt de maaltijd mooi in en zorgt dat alles vers en gescheiden blijft door het juiste verpakkingsmateriaal te kiezen.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten