Astra Stramon al jarenlang een betrouwbare partner voor JvdMortel

Metaalbedrijf JvdMortel maakt stalen producten. Poedercoatingbedrijf Astra Stramon voorziet deze producten van een beschermende laag. 25 jaar geleden leerden de twee elkaar kennen. Vandaag de dag werken ze nog steeds samen. Joan van de Mortel, eigenaar van JvdMortel, vertelt over de samenwerking.

“Het belangrijkste in een samenwerking vind ik betrouwbaarheid. Mijn klanten verwachten van mij de beste kwaliteit. Om die te bieden moet ik niet alleen zelf goed werk leveren, maar ook kunnen vertrouwen op het werk van mijn partners. Bij Astra Stramon kan ik dat. Ze hebben vakwerk hoog in het vaandel staan, komen hun beloftes na en doen wat ze zeggen. Daar ben ik blij mee.”

Maatwerk

JvdMortel is gespecialiseerd in klantspecifieke opdrachten. Dat varieert van hekwerken en poorten tot balustrades, trappen en andere staalconstructies. Ook werken ze veel met roestvrijstaal en aluminium. Joan: “Voor alle producten geldt dat klanten vooral letten op de afwerking. Zie het als je auto: je wilt niet dat daar krassen opzitten. Voor ons betekent het dat de poedercoating op onze producten perfect moet zijn. Als daar krassen in zitten, dan kunnen wij het niet leveren bij de klant. Die kwaliteit heeft Astra Stramon goed onder controle.”

Nieuw pand

In 25 jaar bouw je niet alleen zakelijk een goede band op, maar creëer je ook samen herinneringen. Joan vervolgt: “Een goede herinnering aan onze samenwerking heb ik gemaakt toen Astra Stramon verhuisde naar een nieuw pand. Ze vroegen ons of we de staalconstructie en het hekwerk wilden maken. Het deed me wel goed dat ze ons dat werk gunden. Ook dit soort dingen dragen bij aan het onderlinge vertrouwen.”

Wenteltrap

Aan welke andere bijzondere projecten werken Astra Stramon en JvdMortel momenteel samen? Joan vertelt: “Een bijzonder project waar we mee bezig zijn, is de realisatie van de multifunctionele accommodatie Hart van Hapert. Hiervoor hebben we naast het hekwerk ook een grote wenteltrap gemaakt. Deze staat in het gewelf van de voormalige kerk. Astra Stramon heeft in een heel kort tijdsbestek de poedercoating gemaakt. Daarbij wisten ze perfect te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Dit is voor ons beide een project waar we trots op zijn.”

Naast poedercoating verzorgt Astra Stramon ook het parelstralen en beitsen van roestvrijstaal voor JvdMortel. Benieuwd wat Astra Stramon voor u kan doen? Ga naar https://www.astrastramon.nl/.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten