Als het om palletopslag gaat, kom je uiteindelijk tóch uit bij De Waal Transport in Wijchen

WIJCHEN – Zoek je snel een betrouwbare opslag van palletgoederen? De Waal Transport Ewijk BV biedt dé ultieme oplossing. Gelegen in het hart van Wijchen, op slechts een steenworp afstand van belangrijke verbindingswegen zoals de A50, A73 en A326 staat sinds 1 augustus de splinternieuwe palletopslag. Met maar liefst 5300 opslagplaatsen is er nog ruimte, ook voor jóuw opslag. Vandaag gebeld, morgen geregeld. En De Waal Transport zorgt desgewenst ook voor het vervoer en de logistieke afhandeling!

Met meer dan zestig jaar ervaring in de transportsector, heeft dit familiebedrijf zich onderscheiden als dé naam om op te vertrouwen voor hoogwaardige diensten in de regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten. “We richten ons feitelijk op heel Nederland, met een stukje België en Duitsland”, zegt directeur Andy van Haalen. Voor De Waal Transport is de palletopslag aanvullende dienstverlening voor de klanten. “Zeker als ondernemingen over beperkte opslag beschikken en op korte termijn extra bedrijfsvoorraad moeten opslaan.” Waar breng je die dan onder? In Wijchen, uiteraard.

Meedenken met de klant

Natuurlijk zijn er volop bedrijven die opslagmogelijkheden bieden. Maar bij De Waal Transport gaat de service nét wat verder. Zeker als kwaliteit de doorslag moet geven, is de keuze snel gemaakt. Het bedrijf zorgt ervoor dat de pallets worden opgehaald en ter plaatse in Wijchen worden afgeleverd. De mogelijkheden zijn legio, benadrukt hij: “Zoals transport met laadkleppen en meeneemheftrucks, voor blok- en lengtepallets in alles soorten en maten,” Niets is teveel gevraagd en ‘nee’ is dan ook geen optie. “We denken mee in oplossingen met de klant”, benadrukt de directeur.

De Waal Transport Ewijk

Fulfillment

Ook voor de uitbesteding van voorraadbeheer -oftewel fulfillment- is De Waal Transport het aangewezen adres. Wat dat betreft staat ontzorging van de klant voorop. “Wij nemen de volledige logistiek uit handen”, benadrukt hij. “We leveren kwaliteit en communiceren direct met korte lijnen.” Daarnaast heeft De Waal Transport duurzaamheid hoog in het vaandel staan. “We ondernemen duurzaam, met oog voor detail”, merkt de directeur op. “Daarin maken we het verschil.” Het spreekt vanzelf dat de nieuwe opslagruimte in Wijchen is voorzien van zonnepanelen en warmtepompen.

Online te volgen

Als opgeslagen pallets weer vervoerd moeten worden naar een vervolgbestemming, kan De Waal Transport het vervoer verzorgen. De logistieke afhandeling kunnen de klanten vanachter hun eigen pc volgen via het online registratiesysteem. “Zo houden ondernemers altijd overzicht over de goederen”, benadrukt de directeur. En of het nu gaat om enkele pallets of complete containers – de service- en klantgerichte aanpak staat altijd voorop.

Bel vandaag nog!

Ben jij klaar om jouw palletopslag en transport naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met De Waal Transport Ewijk BV. Met een reputatie gebouwd op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, zijn ze jouw perfecte partner in de logistieke wereld. Mail of bel snel en ontdek wat échte dienstverlening betekent!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten