Als bedrijf omschakelen naar Windows 11

Windows 11 biedt voor bedrijven veel voordelen. Lees welke dat zijn en wat jij eraan kunt hebben. Als bedrijf moet je niet naar software kijken als een uitgave, maar als een kans om te besparen op tijd en te werken aan efficiëntie. Ieder uur dat je langer moet werken aan een taak kost je geld.

Dus waarom niet omschakelen naar Windows 11? Microsoft heeft veel tijd besteed aan het verbeteren van de interface. Zo is het instellingenmenu gebruiksvriendelijker geworden en hoef je minder vaak het configuratiescherm in. Microsoft heeft voor Windows 11 de laatste ontwikkelingen in de zakelijke wereld, waaronder het hybride werken (thuis en op kantoor), in het ontwikkelen van Windows meegenomen.

Teams in Windows 11

Windows 11 Enterprise zal de beste ondersteuning bieden voor Microsoft Teams. Je kunt vanuit de taakbalk je microfoon aan en uitzetten. Ook het delen van een scherm zal vanaf de taakbalk mogelijk worden. De verwachting is dat vergaderen met Windows 11 Enterprise prettig en makkelijk zal zijn. Voor bedrijven waar veel medewerkers thuis werken, maar vergaderingen noodzakelijk zijn, is dit een goede reden om Microsoft 11 aan te schaffen. Zeker wanneer je nu al met Teams van Microsoft werkt en herkent dat je vaak aan het schakelen bent tussen programma’s en tabs.

Windows 11 en externe schermen

Als zakelijke gebruiker heb je tegenwoordig vaak een laptop. Zeker met het thuiswerken is dit een veel gekozen optie voor medewerkers. Wat prettig is om te weten; wanneer je met windows 11 je computer aansluit aan een extern scherm, dan onthoudt hij waar de geopende programma’s waren. Ook het ordenen van schermen is een stuk makkelijk geworden, dit kan een aanzienlijke tijdwinst per maand opleveren en natuurlijk meer plezier in het werk.

Sneller besturingssysteem

Windows 11 is een sneller besturingssysteem dan bijvoorbeeld Windows 10. Op dezelfde hardware kun je volgens Microsoft een verbetering zien. Bijvoorbeeld veelgebruikte taken krijgen in het nieuwe memory management meer nadruk waardoor ze sneller kunnen werken. Zelfs in Microsoft Edge zal dit te zien kunnen zijn, waar bepaalde tabs sneller werken. Er zijn dus zowel in gebruiksvriendelijkheid als in techniek stappen gemaakt. Heb je nog geen bedrijf? Dan kun je de Windows Pro of Home-editie aanschaffen. Ben je student? Kijk dan ook eens naar Microsoft Office Home & Student 2021. Ook dit pakket biedt veel voordelen ten opzichte van eerdere versies.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten