Alles voor gelukkige en gezonde baby’s

Over ons: Mead Johnson is een gerenommeerd merk voor baby- en kindervoeding. In Nijmegen produceren we super premium babyvoeding en leveren we aan de grootste markt ter wereld, China. Daarnaast doen we ook onderzoek en ontwikkelen we nieuwe producten op onze inhouse Research & Development afdeling. Met meer dan 3.000 medewerkers wereldwijd zet Mead Johnson zich in om baby’s en kinderen de beste start in hun leven te geven.

In Nijmegen werken meer dan 500 enthousiaste collega’s dagelijks aan onze mooie producten. Samen verbeteren wij elke dag opnieuw!

Onze geschiedenis

Mead Johnson is opgericht in 1905 door Edward Mead Johnson. Het begon als een van de eerste bedrijven met wetenschappelijk onderzoek naar gespecialiseerde babyvoeding. We hebben dus al meer dan 100 jaar ervaring! In 1984 werd de fabriek in Nijmegen opgericht met één productielijn. In de jaren die volgden zijn we een belangrijke leverancier geworden voor de Chinese markt. Sinds 2021 zijn we onderdeel van Mead Johnson China. We hebben sinds de start een enorme groei doorgemaakt – en we groeien nog steeds!

Het Mead Johnson Nijmegen team

In Nijmegen werken we samen met een internationaal team. Er is veel aandacht voor de medewerkers. Er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen, je ambities waar te maken en je carrière succesvol te laten groeien. Elke dag blijven we verbeteren met ons geweldige team met leuke collega’s. Je kunt echt het verschil maken door te werken voor ons bedrijf dat super premium babyvoeding maakt. Deze is essentieel voor de groei, gezondheid en ontwikkeling van kinderen om hun potentieel volledig te kunnen benutten. Deze waarden vinden wij ook heel belangrijk voor onze medewerkers. Tevens is er veel aandacht voor Wellbeing. We hebben bijvoorbeeld een team van Wellbeing Officers waar collega’s terecht
kunnen voor een luisterend oor, een sterke schouder of een helpende hand.

Samen winnen… daar streven we naar!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten