Alleen een sterk team met een sterk productaanbod maakt sterke groei mogelijk.

Helukabel® is een familiebedrijf en een van de toonaangevende kabelfabrikanten in Duitsland. Helukabel kan putten uit een uitgebreid assortiment kabel, draad, speciaalkabels, mediatechnologie, kabelaccessoires, evenals data-, netwerk- en bustechnologie.

Internationaal

We produceren momenteel voor elke markt en toepassing waar kabel nodig is. Ons uitgebreide logistieke centrum heeft meer dan 33.000 artikelen op voorraad, mede hierdoor kunnen wij zeer korte levertijden realiseren. De Helukabel-groep heeft 6 productiesites en 60 vestigingen in 38 landen. Van een standaard kabel tot een multifunctionele hybride uitvoering, Helukabel heeft altijd een oplossing binnen handbereik. Ook voorgemonteerde systeemoplossingen op klantspecificatie zijn een belangrijke pijler in ons portfolio. Ervaring, expertise en een klantgerichte aanpak vormen de basis voor onze uitstekende reputatie en marktpositie.

Helukabel zoekt ook nieuwe mensen om het team te versterken. Momenteel zijn er drie vacatures:

Allround magazijnmedewerker m/v

In deze veelzijdige functie als allround magazijn medewerker ben je als teamspeler in een klein team verantwoordelijk voor alle logistieke bewegingen op en rond de werkvloer in het magazijn.

Download de vacature hier

Accountmanager Rayon West Nederland

Als accountmanager ben je commercieel verantwoordelijk voor de omzet, groei en klanttevredenheid in je rayon West-Nederland. Samen met de verkoop binnendienstorganiseer je het hele commerciële proces. Je zorgt hiervoor door primair met klanten in contact te zijn middels beurzen, e-mail, telefoon en persoonlijke gesprekken.

Download de vacature hier

Accountmanager new business

Als accountmanager new business ben je commercieel verantwoordelijk voor het realiseren van omzet en marge bij nieuwe klanten en heb je focus op ons productassortiment. Jij weet als geen ander de uitdagingen van de klant te begrijpen, de klant te adviseren en je streeft een lange termijn relatie met de klant na. Je bent sterk in het onderhouden van klantrelaties.

Download de vacature hier

Kijk voor meer informatie op: https://www.helukabel.nl/nl-nl/Startpagina/

of https://www.helukabel.nl/nl-nl/Bedrijf/Carriere/

GERELATEERD

Artikel gaat over

HELUKABEL B.V.
HELUKABEL B.V.https://www.helukabel.nl
Industriële kabels & enkeladers, data, netwerk en bus technologie, rupskabels, maatwerk Kabels, voor-geassembleerde kabels, windmolen, zonnepaneel e-laadkabels, spiraalkabels, media technologie, infrastructuurkabels en draad en kabeltoebehoren.

Meer berichten