Afgescheiden parkeerplaatsen met stapelblokken

Het belang van goed afgescheiden parkeerplekken voor personenauto’s en vrachtwagens is eigenlijk best groot. Een veilige en robuuste afscheiding creëer je met betonnen stapelblokken. Je wil niet dat een vrachtwagen over een mini rijdt. Aan het einde van de dag komen bijna alle vrachtwagens terug van hun ritten en worden ze weer op hun parkeerplaats gezet. Die bevinden zich nu precies naast de parkeerplaatsen van het overige personeel. Je offert een parkeerplek op en zet daar een paar betonnen stapelblokken neer.

Stapelblokken bedoeld voor opslag

Eigenlijk zijn de betonnen stapelblokken bedoeld om bijvoorbeeld als afscheiding te dienen voor opslag van zand, grind of grond. Je hebt vast wel eens van die mega opbergplekken gezien op een groot bedrijventerrein. Of gewoon langs de weg in de polder bij een grote boerderij. De megablokken van beton kan je voor heel veel doelen gebruiken. Als scheidingswand, om grote voorraadvakken te maken, als keerwand, om sleufsilo’s en opslagboxen te creëren, zoutloodsen te maken en bedrijfshallen neer te zetten. Die stapelblokken van beton kan je in kleinere afmetingen kopen, bijvoorbeeld 80 x 40 cm en 160 x 40 cm. De gemiddelde parkeerplaats is 550 cm lang. Als je 3 betonblokken van 160 en 1 stapelblok van 80 cm aanschaft, heb je een lengte van 560 cm. Perfect! Zo maak je heel snel een hele veilige afscheiding tussen personenauto’s en vrachtwagens. Eén stapelblok van 160 x 40 cm weegt al snel 1200 kg! Een paar betonnen stapelblokken bij elkaar wegen dus een paar duizend kilo, dat zet je niet zomaar even opzij!

Oersterke parkeerplaats beveiliging

De betonnen stapelblokken zijn massieve betonblokken die je kan stapelen door middel van de noppen aan de bovenkant. Aan de onderkant zitten ook weer uitsparingen voor diezelfde noppen. Stapelen maar! Je plaatst de stapelblokken snel en je kan zo ook weer heel snel weghalen en verplaatsen. Zo zijn de betonblokken herbruikbaar. Om bijvoorbeeld de parkeerplaatsen op een andere plek te maken. Of je stapelt ze ergens anders opnieuw op om een opslagplek te creëren. Ga snel de voordelen van de oersterke parkeerblokken ontdekken en kies voor betonnen stapelblokken als parkeerplek afscheiding. Vroeger speelde je met Lego®, nu met betonnen stapelblokken. Een beetje groter, maar zeker net zo leuk!

Geschreven in opdracht van BUMA handel.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten