Acal BFi Benelux officieel Authorized Reseller van het Keysight High-Performance Portfolio per 1 november 2023

Acal BFi is verheugd aan te kondigen dat het met succes een zes maanden durend High-Performance pilotprogramma heeft afgerond, waarmee het nu toegang heeft tot een exclusief assortiment test- en meetproducten van Keysight. Vanaf 1 november 2023 is het officieel een Authorized Reseller van het High-Performance Portfolio. Dit betekent dat partners en geïnteresseerden in de RF en Photovoltaic industrie nu via Acal BFi direct toegang hebben tot de nieuwste oplossingen.

Deze samenwerking stelt Acal BFi in staat haar partners nog beter van dienst te zijn vanuit de kantoren in Nederland en België. Met name partners in de RF en Photovoltaic industrie kunnen nu profiteren van directe toegang tot de nieuwste oplossingen, zoals: Infiniium MXR-Series Real-Time Oscilloscopes, Regenerative Power Supplies, Photovoltaic Array Simulator en vanaf 1 februari 2024, Signal Generators. Kortom: een breder aanbod aan hoogwaardige producten!

“In de ‘markt’ hoorden we vaak dat men het mist om producten te testen en te evalueren. Wij begrijpen dat, en daarom bieden wij onze partners en geïnteresseerden demo’s en evaluaties van deze exclusieve producten aan.” aldus Erik Sannen, Technisch Specialist – Test & Meet bij Acal BFi.

Voorheen waren deze oplossingen alleen beschikbaar via Keysight zelf. Bovendien kunnen partners bij Acal BFi genieten van een uitstekende service van specialisten met jarenlange ervaring in het vak. Door de uitgebreide expertise en partnerships met vooraanstaande fabrikanten, zoals Keysight Technologies zijn de technische specialisten van Acal BFi als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van test- en meetproducten, waardoor klanten nog beter geadviseerd en geholpen kunnen worden bij het maken van de juiste technische keuzes.

Wilt u meer weten over het Keysight-productassortiment van Acal BFi of wenst u een demo van een van de exclusieve producten? Neem dan contact op.

Over Acal BFi:

Acal BFi is een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte technische oplossingen en distribiteur van elektronische componenten en systemen. Met uitgebreide expertise en partnerships met vooraanstaande fabrikanten streven ze ernaar klanten te ondersteunen bij hun technologische uitdagingen, te helpen bij het maken van de juiste technische keuzes en het realiseren van hun productontwikkelingstrajecten. Ze zijn de enige leverancier met de infrastructuur om een breed en complementair scala aan gespecialiseerde producten en oplossingen op maat te leveren in heel Europa. Acal BFi opereert binnen verschillende technologieën, namelijk communicatie en sensoren; interconnectie; voedingen en magnetica; imaging en fotonica; en test & meet.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten