Aan de hand van deze tips heb jij straks een geweldig kantoor!

Als je een nieuw kantoorpand hebt, of een kantoorpand wat al jaren hetzelfde is dan wordt het hoog tijd om de boel een beetje te veranderen. Met je bedrijf ga je namelijk met de tijd mee, en het is ook de bedoeling dat je dit doet met de inrichting van de kantoorruimte.

Denk aan, chill hoeken, een leuke kantine, flexwerkplekken, vergaderruimtes en een koffiehoek. Hoe je het ook inricht, maakt niet uit als het maar niet bij witte muren blijven. Wil je meer weten? Lees dan snel door!

Fijn werken

Zoals we al zeiden, zijn er verschillende plekken nodig op het kantoor, en zorg dan ook dat alles zo zijn eigen plekje krijgt. Indien je continu vanaf je computer naar de printer moet lopen, zorg dan dat de loopafstand bijvoorbeeld een prettige afstand is. Als je steeds een nieuwe externe schijf in je computer moet doen, houd het kastje met deze schijven dan in je buurt. Dit zijn slechts simpele voorbeelden, maar zo zijn er op kantoor nog talloze grote en kleine zaken waar je rekening mee zou moeten houden.  Daarnaast is het tevens een aanrader om te zorgen voor ergonomische stoelen, tafels en andere meubels. Er gaat urenlang gewerkt worden en je wilt daarbij natuurlijk geen lichamelijke klachten oplopen.

Laat de inrichting aan een ander over

Een optie die wij aanraden, is het uitbesteden van de kantoorinrichting. Op deze manier weet je zeker dat over alles nagedacht is. Een partij die wij aanraden is Katoprojecten.nl. Wanneer je kiest voor Kato weet je dat je de inrichting overlaat aan echte specialisten met alle nodige kennis en ervaring. Er kan dan bij de inrichting rekening gehouden worden met alle nodige vlakken. Hierbij kun je denken aan comfort en ergonomie, maar ook aan een overzichtelijk pand met een mooi design aan de binnenkant. Naast dat je lekker moet kunnen werken in je kantoorpand is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat eventuele bezoekers een goede indruk krijgen. Dit kunnen immers potentiële klanten of medewerkers zijn.

Projectinrichting

Een projectinrichting bij katoprojecten.nl/ wordt daarnaast ook goed voorbereid. Met plattegronden en andere middelen wordt er gezorgd dat ieder detail zorgvuldig aangepakt kan worden.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten