5 zaken om te laten bedrukken om je bedrijfspand of winkel te laten opvallen

Of je nu een winkel hebt of een bedrijfspand, je wilt ook duidelijk laten zien dat jij daar gevestigd bent. Niet alleen om makkelijk gevonden te kunnen worden, maar ook om in het bewustzijn van mensen binnen te dringen als bedrijf.

We bespreken vijf zaken om te laten bedrukken om je bedrijfspand om winkel te opvallen, van reclameborden tot vlaggen.

Dibond reclamebord

Een dibond reclamebord is een bedrukte kunststoffen plaat van hoge kwaliteit die bestand is tegen diverse weersinvloeden en daarom lang mooi blijft, ook de kleuren van de bedrukking. Los van dat je zo’n bord af en toe moet schoonmaken, heb je er verder weinig onderhoud aan. Je kunt een dibond reclamebord bevestigen aan de gevel van je bedrijfspand of winkel.

Gevelbelettering

Wil je dat je eigen gevel de achtergrond is van je bedrijfsnaam of tekst? Dan kun je voor gevelbelettering kiezen. Iedere afzonderlijke lekker of vorm in het geval van een beeldmerk wordt dan uitgesneden. Het is een mogelijkheid die veel professionaliteit uitstraalt. Wil je dat je letters ook in het donker goed zichtbaar zijn? Kies dan voor verlichte gevelbelettering.

Vlaggen

Je kunt je bedrijfspand of winkel ook uitstekend markeren met vlaggen. Je kunt je vlag bedrukken met je bedrijfslogo. Daarbij kun je uit verschillende soorten vlaggen kiezen. Zo heb je de traditionele vlaggen en kioskvlaggen die je aan een korte mast aan de gevel bevestigd. Maar als je eigen terrein hebt, kun je ook voor baniervlaggen hoog in een mast gaan. Beachvlaggen en druppelvlaggen zijn ook een goede optie om de ingang te markeren. Deze kun je vaak ook makkelijk binnenhalen als de winkel of het pand sluit.

reclamebord Hard Rock Cafe

Backlit banner

Heb je interesse in een banier, maar wil je graag dat deze van achter verlicht wordt? Kies dan voor een backlit banner. Dit heeft wel weg van een traditionele lichtbak, met het verschil dat de voorkant geen kunststoffen paneel is met plakletters, maar een bedrukt banier.

Raamstickers

Als aanvulling of ter vervanging van je naam of bedrijfslogo op de gevel of op vlaggen, kun je raamstickers gebruiken. Deze kunnen in principe volgens ieder ontwerp geproduceerd worden en vervolgens aan de binnenkant van het raam bevestigd worden. Dat beneemt ook wat zicht van buiten naar binnen, wat in sommige gevallen welkom kan zijn.
Met deze zaken moet het mogelijk zijn om je winkel of bedrijfspand duidelijk te markeren. Zeker wanneer je een combinatie van deze opties gebruikt. Het hoeft geen kermis te worden, maar wees ook zeker niet te bescheiden.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten