5 x waarom je snoeren moet wegwerken onder je bureau

Snoeren en stekkers onder en op je bureau: het is om gek van te worden. Overal losse draden en ze raken ook nog vaak met elkaar in de knoop. Niet alleen de frustratie is een grote factor om er een opgeruimd geheel van te maken. Ook bijvoorbeeld veiligheid speelt een belangrijke rol. In dit artikel geven we je vijf redenen waarom jij ook je snoeren moet wegwerken.

1. Controle en behoud van je bekabeling

Het gebeurt al gauw als je je snoeren niet netjes wegwerkt. Knikjes, scheurtjes…

Hoe vervelend is het als je kabels niet meer helemaal in tact zijn? Wanneer je je snoeren weg werkt zorg je ervoor dat je kabels en draden daadwerkelijk in tact blijven. Vaak kom je nog meters kabel tegen die niet eens meer een functie hebben: opgeruimd staat netjes dus!

2. Veiligheid rondom je werkplek

Het is je misschien al eens overkomen: struikelen over een snoer of draadje. Met een goed stekkerblok, zoals een ingebouwd evoline stopcontact of vloergoot kun je dit voorkomen. Wel zo’n prettig idee!

3. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk

Meters draden en snoeren die kriskras over de grond liggen maken het er niet makkelijker op om schoon te maken. Wanneer je alles netjes wegwerkt, kun je je werkplek ook veel makkelijker schoonhouden.

4. Een blije ICT afdeling

Als al je snoeren kris kross door de war hangen, kan het snel gebeuren dat je ze los schopt en het netwerk eruit ligt. Het scheelt je weer een belletje met de ICT-afdeling!

5. Opgeruimd staat netjes

Als je je snoeren weg werkt, dan oogt je werkplek een stuk rustiger en meer opgeruimd. Het fijne aan een opgeruimde werkplek is dan ook dat je je waarschijnlijk een stuk beter kunt concentreren. Iets wat natuurlijk wel zo prettig is als je aan het werk bent.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten