3 tips voor je bedrijfsuitje

Ben jij aangesteld om het bedrijfsuitje dit jaar te organiseren en zoek je nog naar handige tips? Kijk dan niet verder. In dit artikel geven we je de beste tips voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Bij het organiseren van een succesvol bedrijfsuitje komt aardig wat voorbereiding om de hoek kijken, soms misschien wel meer dan je zou denken.

Ga je het groots aanpakken? Wil je door de stad touren waar je kantoor zit, maar waar niemand eigenlijk de stad kent? Misschien is dit het ideale moment om een touringcar te huren!

Begin met het maken van een begroting

Is het budget voor je bepaald, of mag je zelf grofweg een schatting maken wat er uitgegeven mag worden aan het bedrijfsuitje? Het bedrijfsuitje is de ideale kans je medewerkers te belonen voor hun inzet en het harde werk. In de zoektocht naar een originele activiteiten, zul je er snel achter komen dat de prijzen erg kunnen verschillen. Is het bedrijfsuitje voor een dagdeel, of maak je er een volle dag van? Zorg dat je alle kosten goed incalculeert. Iedereen moet natuurlijk op de locatie komen, eten en drinken moet verzorgd worden en de drank en borrelhapjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Zorg er daarom voor dat je op tijd begint met het maken van een begroting.

Maak de doelstelling duidelijk

Draait het bedrijfsuitje om gezelligheid, of is het een meer educatief uitje? Hoewel de meeste organisaties het belangrijk vinden om een leuke dag te organiseren waarbij iedereen plezier beleeft, is het ook verstandig om rekening te houden met een gedeelte teambuilding aspect. Teambuilding versterkt het groepsgevoel enorm en zorgt ervoor dat je medewerkers elkaar op een andere manier leren kennen. Dit kan uiteindelijk leiden tot betere samenwerking tussen de medewerkers.

Zoek een geschikte locatie

Het vinden van een geschikte locatie is zeker geen makkelijke klus. Ga je je eigen stad verkennen met een touringcar? Touringcar amsterdam heeft een erg breed aanbod om de hoofdstad van Nederland op een leuke manier te ontdekken. Met een touringcar haal je het logistieke aspect van het bedrijfsuitje weg en geef je een nieuwe dynamiek aan het dagje samen met je personeel. Ga je toch voor een meer actievere samenkomst? Leuke activiteiten als mini golf met daarbij een lunch wordt altijd ook goed gewaardeerd door bedrijven. Zorg dat de dag om het personeel draait en de relaties tussen elkaar versterken!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten